Κόλαση στην Παιανία-Χοντρά μπινελίκια μεταξύ Φάμπρι και παικτών - iefimerida.gr

Κόλαση στην Παιανία-Χοντρά μπινελίκια μεταξύ Φάμπρι και παικτών

Κόλαση στην Παιανία-Χοντρά μπινελίκια μεταξύ Φάμπρι και παικτών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ροντέο έγινε η προπόνηση του Παναθηναϊκού με τον ιδιόρρυθμο Φάμπρι να δείχνει το «ταλέντο» του και να τα χώνει άσχημα σε Πίντο και Εσπάρθα, με τους υπόλοιπους παίκτες να του επιτίθενται μαζικά και ορισμένους να απειλούν με αποχώρηση από την ομάδα.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, Ολα ξεκίνησαν όταν ο προπονητής του «τριφυλλιού» άρχισε να κάνει δριμύτατες παρατηρήσεις στον Αντρέ Πίντο για ένα λάθος που έκανε ο Χοκίν Εσπάρθα με τον δεύτερο να απαντάει «Μην του μιλάς έτσι. Δεν φταίει αυτός. Δικό μου ήταν το λάθος».

Στον χορό μπήκαν και οι υπόλοιποι παίκτες με το κλίμα να είναι πολύ τεταμένο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ισπανός τεχνικός έδειχνε μετανιωμένος, μάζεψε του παίκτες του σε κύκλο για να ζητήσει συγγνώμη και σχεδόν γονατιστός είπε «Σας ζητώ συγνώμη. Φωνάζω για το καλό της ομάδας. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα σας».

Τον λόγο πήρε εμφανώς εκνευρισμένος ο Σο που του απάντησε «Ήταν η τελευταία φορά που το κάνεις αυτό. Αν συνεχίσεις έτσι, η ιστορία δεν θα έχει ευχάριστο τέλος. Δεν λέει κανείς μας να μην δίνεις οδηγίες ή να μην κάνεις παρατηρήσεις. Να μας φωνάζεις όταν πρέπει. Αλλά εσύ έχεις ξεπεράσει κάθε όριο. Φωνάζεις σε όλους και μιλάς με πολύ άσχημο τρόπο. Τι σου έκανε την Κυριακή ο Βιτόλο και του φώναζες αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα; Την προηγούμενη φορά ο Ζέκα σου είχε εξηγήσει ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό γιατί όλοι μας είμαστε από την ένταση του αγώνα και εσύ το συνεχίζεις. Τι σου έκανε σήμερα ο Πίντο; Κανείς μας δεν πρόκειται να ανεχθεί τέτοια συμπεριφορά ξανά».

Η κατάσταση δείχνει να είναι εκτός ελέγχου στην Παιανία με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας να είναι τραγική, τα νεύρα συνεχώς τεταμένα και τον Φάμπρι να δείχνει πως έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο των αποδυτηρίων.

Από την πλευρά της η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τα όσα έγιναν στην προπόνηση και τα χαρακτηρίζει «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» για να πλήξουν την ομάδα και τους παίκτες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Μετά και τα νέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που περιγράφουν ανύπαρκτα επεισόδια στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας, είναι πλέον σαφές ότι υπάρχουν κέντρα που χαλκεύουν ειδήσεις προκειμένου να πλήξουν τον Παναθηναϊκό.

Τα όσα περίεργα περιγράφονται σε - ως επί το πλείστον ανυπόγραφα κείμενα - στο Διαδίκτυο αποτελούν προϊόντα αρρωστημένης φαντασίας, δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα και διαψεύδονται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ