To ελληνικό παντοπωλείο στο Λονδίνο που ξελόγιασε τους Βρετανούς [εικόνες] - iefimerida.gr

To ελληνικό παντοπωλείο στο Λονδίνο που ξελόγιασε τους Βρετανούς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις νέοι από τη Θεσσαλονίκη άνοιξαν το Τhe Life Goddess δίπλα στο Βρετανικό Μουσείο και κάνουν τους Βρετανούς και τους τουρίστες να παραμιλούν για τις ελληνικές νοστιμιές που εφοδιάζονται για το σπίτι ή γεύονται επί τόπου. Μια ακόμη ιστορία επιτυχίας με όχημα την ελληνική κουζίνα!

To ελληνικό παντοπωλείο στο Λονδίνο που ξελόγιασε τους Βρετανούς [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στον αριθμό 29 της Store Street, οι Νικος και Γιώργος Νυφούδης μαζί με τον Ηλία Κουλακιώτη δημιούργησαν ένα παντοπωλείο με μοναδικές γεύσεις από όλη την Ελλάδα: λάδι από τη Λακωνία, αλλαντικά από το Μεσολόγγι, μέλι από το Ζάλογγο, τυριά από το Μέτσοβο κ.ο.κ. Οι ιδιοκτήτες βρίσκονται σε επαφή με ένα μεγάλο δίκτυο μικρών Ελλήνων παραγωγών, φέρνοντας στο Λονδίνο έχει σήμα κατατεθέν την κατσίκα, επειδή η τροφός του Δία .η κατσίκα Αμάλθεια συμβολίζει την αφθονία.

To ελληνικό παντοπωλείο στο Λονδίνο που ξελόγιασε τους Βρετανούς [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Tελευταία, το The Life Goddess λειτουργεί και ως εστιατόριο με διαφορετικό μενού κάθε μέρα: καροτόσουπα, μελιτζάνες και πιπεριές ψητές με παραδοσιακή φέτα, ντοματόσουπα με τραχανά, παραδοσιακά λουκάνικα με σάλτσα πιπεριάς, αρνάκι φρικασέ και πολλά άλλα.

To ελληνικό παντοπωλείο στο Λονδίνο που ξελόγιασε τους Βρετανούς [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ