«Ας μου πάρουν το σπίτι, θα μείνω σε παγκάκι», δηλώνει βουρκωμένος ο Κώστας Αρζόγλου [βίντεο] - iefimerida.gr

«Ας μου πάρουν το σπίτι, θα μείνω σε παγκάκι», δηλώνει βουρκωμένος ο Κώστας Αρζόγλου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το υπό κατάσχεση 62 τ.μ. διαμέρισμά του μίλησε ο Κώστας Αρζόγλου σε τηλεοπτική του εμφάνιση.

«H ζημιά που έχω υποστεί είναι τεράστια. Αλλά αρνούμαι να μπω σε αυτό το λούκι ότι θα μου το κατασχέσουν. Το σπίτι το αγαπάω μεν, αλλά, στην τελική, τούβλα είναι. Ας το κατασχέσουν. Τα τούβλα μπορούν να τα κατασχέσουν, τη φαντασία μου όχι. Την φαντασία μου δεν μπορεί να την κατασχέσει κανείς, είτε μένω εδώ ή στα παγκάκια, δεν με νοιάζει». Αυτό δήλωσε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής στο Μίλα σχετικά με το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί.

Προσθέτοντας «Η δόση μου είναι γύρω στα 500 ευρώ. Όταν όμως η συνταξή μου είναι 1.000 ευρώ, δεν φτάνουν να το πληρώσω. Κάποια μένουν πίσω. Και καταναλωτικά και στεγαστικά. (...) Παραμένω απλήρωτος επί τρια χρόνια. Πως ζω; Από δανεικά από φίλους (που στεγνώσαν και εκείνοι) και κάποιο δάνειακι. Zω μήνα με το μήνα περιμένοντας να πληρωθώ αυτά που μου χρωστάνε. Με τα 1.000 ευρώ προσπαθώ να βολέψω ΙΚΑ, δάνεια, δόσεις, τράπεζες. Πως να τα βολέψω όταν τα εξοδά μου είναι 2-3.000 ευρώ; Ούτε ο Χριστός, που έκανε το ένα ψάρι χίλια, δεν θα μπορούσε να κάνει αυτό το θαύμα».

Αυτή είναι η 2η φορά που ο Κώστας Αρζόγλου μιλάει για το σοβαρά πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ