Κώστας Αρζόγλου: Κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου - iefimerida.gr

Κώστας Αρζόγλου: Κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου

Κώστας Αρζόγλου: Κινδυνεύει να βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι μου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πλειστηριασμό κινδυνεύει να βγει το σπίτι που απέκτησε με δάνειο και μετά από 50 χρόνια δουλειάς ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου, καθώς αδυνατεί να πληρώσει τις δόσεις.

Μιλώντας στο Star ο Κώστας Αρζόγλου είπε χαρακτηριστικά πως «όταν πια έρχεται χαρτί σπίτι σου για κατάσχεση τότε πια τα πράγματα χοντραίνουνε. Αν η περίπτωσή μου ήταν ειδική περίπτωση δεν θα το κουβέντιαζα. Προς το παρόν έχει σταματήσει λίγο το πράγμα... λίγο όμως για πολύ λίγο....», ενώ ανέφερε πως περιμένει τις δικαστικές αποφάσεις προκειμένου να μην χάσει το σπίτι του.

Οσο για το πώς βρέθηκε σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη οικονομικά κατάσταση, ο κ. Αρζόγλου τονίζει πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ για τις δουλειές που έκανε στην τηλεόραση και στο θέατρο. Μάλιστα, ο Κώστας Αρζόγλου ανέφερε πως το συνολικό ποσό που του οφείλεται ανέρχεται στις 60.000 ευρώ.

«Μετά από μισό αιώνα δουλειάς θυμώνω. Δεν ζητάω βοήθεια. Να το ζήσω το θέμα μέχρι τον πάτο. Το μόνο που μας κρατάει είναι αυτή η αξιοπρέπειά μας», καταλήγει ο δημοφιλής ηθοποιός,

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ