Οχτώ στους δέκα Έλληνες έχουν κόψει και τα βασικά είδη διατροφής - iefimerida.gr

Οχτώ στους δέκα Έλληνες έχουν κόψει και τα βασικά είδη διατροφής

Οχτώ στους δέκα Έλληνες έχουν κόψει και τα βασικά είδη διατροφής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα εισοδήματα των Ελλήνων έχουν μειωθεί έως και 50%, με 8 στους 10 Έλληνες να έχουν περιορίσει τα βασικά είδη διατροφής αναφέρει η ΓΣΕΒΕΕ, γεγονός που σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δημήτρη Ασημακόπουλο τους «αναγκάζει να έχουν συμπεριφορές που κανονικά δεν θα είχαν».

Ο κ. Ασημακόπουλος, μιλώντας στο «ΒΗΜΑ FM» τόνισε ότι το 93% των ερωτηθέντων έχει υποστεί μείωση στο εισόδημα του τα τελευταία 3 χρόνια και το 94% έχει «κόψει» την διασκέδαση και τα εστιατόρια. Οι τραγικές μειώσεις των εισοδημάτων, οδήγησαν σύμφωνα με τον κ. Ασημακόπουλο τα μισά νοικοκυριά να παραδεχτούν ότι θα αγόραζαν χωρίς απόδειξη για οικονομικά οφέλη, ενώ τα άλλα μισά το σκέφτονται. Πλέον οι Έλληνες, έχουν στραφεί στη δωρεάν προμήθεια τροφίμων προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα, όπως οι εικόνες με εκατοντάδες πολίτες να απλώνουν τα χέρια τους για μερικά δωρεάν λαχανικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ