Σκηνές πανζουρλισμού στη δωρεάν διανομή οπωροκηπευτικών-Ενας τραυματίας[εικόνες] - iefimerida.gr

Σκηνές πανζουρλισμού στη δωρεάν διανομή οπωροκηπευτικών-Ενας τραυματίας[εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να ποδοπατηθούν κόντεψαν όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να προμηθευτούν λίγα δωρεάν φρούτα και λαχανικά, ενώ δεν έλειψαν ακόμη και οι... τραυματίες.

Το πρωί της Τετάρτης έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης παραγωγοί και πωλητές λαϊκών αγορών έστησαν πάγκους και φορτηγά και μοίραζαν δωρεάν φρούτα και λαχανικά σε ανέργους, πολύτεκνους και συνταξιούχους.

Υπολογίζεται ότι μέσα σε δύο ώρες διατέθηκαν 50 τόνοι προϊόντων, περίπου. Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε πολύς, η οργάνωση απούσα και η ένταση και ο εκνευρισμός εμφανής, με αποτέλεσμα να εκτυλιχθούν πρωτοφανείς σκηνές.

Υψωμένα χέρια μπροστά από τα φορτηγά έμοιαζαν να ικετεύουν για μια σακούλα προϊόντων και από την άλλη πλευρά οι έμποροι να πετούν σακούλες με τα προϊόντα στον κόσμο από τα φορτηγά.

Χέρια μπροστά από τα φορτηγά να υψώνονται σαν σε ικεσία για μια σακούλα προϊόντα. "Αν δεν μπει τάξη στον κόσμο τότε θα ποδοπατηθούν", έλεγαν με απόγνωση πολίτες.

Μάλιστα, πάνω στον πανζουρλισμό τραυματίστηκε και ένας νεαρός ο οποίος παρασύρθηκε από το «ποτάμι» του κόσμου, έπεσε προς τα πίσω και χτύπησε το κεφάλι του. Στο σημείο έφθασε αμέσως μια μηχανή του ΕΚΑΒ και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ