Χώμα και λάσπη τρώνε κυριολεκτικά σε εστιατόριο στην Ιαπωνία [εικόνες] - iefimerida.gr

Χώμα και λάσπη τρώνε κυριολεκτικά σε εστιατόριο στην Ιαπωνία [εικόνες]

Χώμα και λάσπη τρώνε κυριολεκτικά σε εστιατόριο στην Ιαπωνία [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα «διαφορετικό» εστιατόριο άνοιξε στο Τόκιο της Ιαπωνίας με την ονομασία «Ne Quittez Pas». Όσο κι αν παραπέμπει σε Γαλλική κουζίνα το όνομα όμως, το φαγητό διαφέρει εντελώς, αφού το κύριο συστατικό του είναι το μαύρο χώμα!

Βέβαια το συγκεκριμένο μαύρο χώμα που σερβίρεται, το Tochigi Prefecture, είναι ελεγμένο για την ασφάλειά του και χρησιμοποιείται με την έγκριση του διάσημου σεφ Τόσιο Τανάμπε ο οποίος μάλιστα κέρδισε πρόσφατα έναν διαγωνισμό μαγειρικής με ένα πιάτο από το συγκεκριμένο χώμα.

Ο γκουρμε κατάλογος του εστιατορίου περιλαμβάνει «Βρόμικο Ριζότο», «Βρόμικη Σούπα», «Σαλάτα με βρόμικο ντρέσινγκ» αλλά και «Βρόμικο Παγωτό» και ένα πλήρες γεύμα στοιχίζει 100 δολάρια το άτομο, ενώ οι κριτικές που έχει αποσπάσει το εστιατόριο, είναι οι καλύτερες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ