Κουβέλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει θέσεις ανάλογα με τη χώρα που επισκέπτεται ο Τσίπρας - iefimerida.gr

Κουβέλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει θέσεις ανάλογα με τη χώρα που επισκέπτεται ο Τσίπρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν γίνεται να είσαι ταυτόχρονα θαυμαστής και του μοντέλου Τσάβες και του μοντέλου Ομπάμα , τόνισε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ , ο οποίος όπως είπε χαρακτηριστικά είναι δέσμιος των πολιτικών αντιφάσεών του.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μιλώντας στον Τύπο της Κυριακής ανέφερε ότι « οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλάζουν ανάλογα με την ήπειρο ή τη χώρα που επισκέπτεται ο κ. Τσίπρας», και τόνισε ότι δεν γίνεται να μιλάς για «Μερκελιστές» και μετά από λίγο να συναντιέσαι «μετά βαΐων και κλάδων με τον κ. Σόιμπλε».

Για τη σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στη ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ από τη μια αλλά και ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη, είπε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν συμμετέχει στις στείρες αντιπαραθέσεις και είναι αντίθετη σε κάθε μορφή τεχνητής έντασης και πόλωσης.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υποστήριξε ότι η κυβέρνηση χρειάζεται ένα καλύτερο συντονισμό στη λειτουργία της και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων ενώ πρόσθεσε πως ένας ανασχηματισμός δεν θα προσφέρει κάτι στην παρούσα στιγμή. Ο στόχος μας είναι οι εκλογές να γίνουν όπως προβλέπει το Σύνταγμα, τόνισε.

Για την κριτική που ασκείται στη ΔΗΜΑΡ ότι προσπαθεί να είναι ταυτόχρονα κυβερνητικός εταίρος και ένα είδος ελεγχόμενης ενδοκυβερνητικής αντιπολίτευσης, απάντησε ότι «στηρίζουμε το κυβερνητικό έργο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα καταθέτουμε τις εναλλακτικές μας προτάσεις και διαφωνίες. Πρέπει σε όλα τα ζητήματα να βρίσκουμε τον κοινό τόπο. Δεν είναι μονοκομματική αυτή η κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ