Μιχελάκης: Να φορολογηθεί μόνο η μη ενυπόθηκη ακίνητη περιουσία - iefimerida.gr

Μιχελάκης: Να φορολογηθεί μόνο η μη ενυπόθηκη ακίνητη περιουσία

Μιχελάκης: Να φορολογηθεί μόνο η μη ενυπόθηκη ακίνητη περιουσία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερώτηση στη Βουλή προς τον αρμόδιο υπουργό με την οποία θα ζητά τη φορολόγηση αποκλειστικά και μόνο της μη ενυπόθηκης ακίνητης περιουσίας προανήγγειλε ότι θα καταθέσει τη Δευτέρα ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης.

Ο κ. Μιχελάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στη σημερινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε διεξοδικά στο ζήτημα της φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας.

Ο βουλευτής επικρατείας της ΝΔ τόνισε την ανάγκη ουσιαστικής και αποτελεσματικής προστασίας του ακινήτου, καθώς ο κατασκευαστικός κλάδος, που αποτελούσε παραδοσιακά την «ατμομηχανή» της ελληνικής οικονομίας, με περισσότερα από 150 επαγγέλματα να σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με την οικοδομική δραστηριότητα, διέρχεται σήμερα την δυσκολότερη και κρισιμότερη καμπή της ιστορίας του.

Ο κ. Μιχελάκης υπογράμμισε, επίσης, την ανάγκη λειτουργίας του φορολογικού συστήματος ως εργαλείου τόνωσης της αγοράς ακινήτων και κατ' επέκταση αναθέρμανσης της εθνικής μας οικονομίας, την ώρα που καταγράφεται σε όλη τη χώρα δραματική συρρίκνωση της οικοδομικής δραστηριότητας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ