Κύπριοι ανακριτές στην Αθήνα -Θα εξετάσουν τον Ζήγρα, ξάδελφο του Τσοχατζόπουλου - iefimerida.gr

Κύπριοι ανακριτές στην Αθήνα -Θα εξετάσουν τον Ζήγρα, ξάδελφο του Τσοχατζόπουλου

 Κύπριοι ανακριτές στην Αθήνα -Θα εξετάσουν τον Ζήγρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις προσεχείς μέρες θα έρθουν στην Αθήνα, μετά από εντολή του Γενικού Εισαγγελέα Πέτρου Κληρίδη Κύπριοι ανακριτές για να πάρουν κατάθεση από τον προφυλακισμένο ξάδελφο του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Νικόλαου Ζήγρα.

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Πολίτης» οι ανακριτές θα πάρουν κατάθεση από τον Ζήγρα για την υπόθεση με τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου Ντίνο Μιχαηλίδη και τον καταζητούμενο Σύρο επιχειρηματία Φουάντ Αλ Ζαγιάντ

Ο Νίκος Ζήγρας, απολογούμενος στις ελλαδικές αρχές, είχε χαρακτηρίσει τους Μιχαηλίδη και Ζαγιάντ ως «φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς» στην υπόθεση με τις μίζες των πυραύλων TOR- MI.

Όπως ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος, ο κ. Μιχαηλίδης μετέφερε χρήματα μέσα σε σακούλες και τα παρέδιδε στον Ακη Τσοχατζόπουλο. Από την πλευρά του, ο κ. Μιχαηλίδης διέψευσε οποιαδήποτε εμπλοκή του και κατέθεσε μήνυση κατά του Ζήγρα.-

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ