Ακυρο Μπαλοτέλι σε Μπερλουσκόνι: Δεν ψηφίζω στις εκλογές - iefimerida.gr

Ακυρο Μπαλοτέλι σε Μπερλουσκόνι: Δεν ψηφίζω στις εκλογές

Ακυρο Μπαλοτέλι σε Μπερλουσκόνι: Δεν ψηφίζω στις εκλογές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς η συνεργασία του Μάριο Μπαλοτέλι με τον ισχυρό άνδρα της Μίλαν, ο οποίος μεσοβδόμαδα δαπάνησε 21.000.000 ευρώ για να τον ντύσει στα «κοκκινόμαυρα», καθώς ο εκκεντρικός «Σούπερ Μάριο» φρόντισε να ανάψει φωτιές ήδη από την παρουσίασή του.

Ο Ιταλός επιθετικός δήλωσε ευχαριστημένος, ευτυχισμένος και όλα τα συναφή που αναφέρουν όλοι στην πρώτη τους παρουσίαση έπειτα από μεταγραφή, αλλά στη συνέχεια τράβηξε το σκοινί.

Αφού, αρχικά, με φοβερό υφάκι συγχώρεσε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι που κάποτε τον είχε αποκαλέσει «σάπιο μήλο» δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές.

«Ο πρόεδρος μου ζήτησε συγνώμη γιατί με αποκάλεσε σάπιο μήλο. Όμως στις εκλογές δεν θα ψηφίσω. Δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν ντρέπομαι για αυτό» δήλωσε το νέο απόκτημα της Μίλαν.

Η μεταγραφή Μπαλοτέλι στη Μίλαν έχει δώσει τροφή για πολλά σχόλια και επικρίσεις καθώς πολιτικοί αντίπαλοι του Μπερλουσκόνι και διάφορα μίντια της χώρας τον κατηγορούν ότι ξόδεψε τόσα πολλά λεφτά προσμένοντας στην ψήφο των αμέτρητων οπαδών των «ροσονέρι».

Βέβαια, ο «Σούπερ Μάριο» δεν σταμάτησε εκεί, αλλά, αφού ανέφερε ότι θα του λείψει η Μάντσεστερ Σίτι και η Πρέμιερ Λιγκ πρόσθεσε ότι δεν θα του λείψουν καθόλου ο Τύπος, το φαγητό και ο τρόπος οδήγησης στη χώρα.

Πρόλαβε ακόμη να «πλακωθεί» και με έναν Αγγλο δημοσιογράφο της Sun, η οποία έχει «φιλοξενήσει» ουκ ολίγες φορές στο πρωτοσέλιδό της τον Μπαλοτέλι και τα καμώματά του, αρνούμενος να απαντήσει σε ερώτησή του.

«Άκου, η εφημερίδα σου έγραφε άσχημα πράγματα για εμένα από την πρώτη στιγμή που πήγα στην Αγγλία. Οπότε δεν θέλω να μιλήσω στην εφημερίδα σου. Με συγχωρείς» ήταν τα λόγια του Μπαλοτέλι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ