Οι νέες σειρές που θα προβάλλουν τα κανάλια της FOX στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Οι νέες σειρές που θα προβάλλουν τα κανάλια της FOX στην Ελλάδα

Οι νέες σειρές που θα προβάλλουν τα κανάλια της FOX στην Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προγράμματα ελληνικής κουζίνας ετοιμάζει η Fox International Channels όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που έγινε για να παρουσιαστεί το πρόγραμμα της εταιρείας,τοοποίο θα προβάλλεται στην Ελλάδα το 2013.

«Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην Ελλάδα σε θέματα περιεχομένου, τεχνολογιών, HD μετάδοσης και μελλοντικά σε τοπικές παραγωγές. Όπως παραγωγή ντοκιμαντέρ στην Ελλάδα, δημιουργία καναλιού για την ελληνική κουζίνα, θα προσλάβουμε προσωπικό. Πιστεύουμε σε αυτή τη χώρα» ανακοίνωσε ο Senior Vice President της FOX International Channels Southeast Europe Adam Theiler.

Ο κ. Theiler απηυθύνοντας χαιρετισμό σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες οπου και παρουσιάστηκε το πρόγραμμα για το 2013 τόνισε ότι «η πορεία των καναλιών της FOX στην Ελλάδα έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι απολύτως θετικά».

Η ενημέρωση των προσκεκλημένων για την παρουσίαση του προγράμματος για το 2013 περιελάμβανε την προβολή video του ομίλου, καθώς και video με τις καλύτερες σειρές των καναλιών FOX, FOXlife και National Geographic για τη χρονιά που έχει ήδη ξεκινήσει.

Η νέα χρονιά περιλαμβάνει αποκλειστικές παγκόσμιες πρεμιέρες όπως το JO με το Jean Reno στις 27 Φεβρουαρίου στο FOX, νέα επεισόδια βραβευμένων σειρών όπως Grey's Anatomy, Homeland, Glee, The Walking Dead και Modern Family μεταξύ άλλων, αλλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα με τη σφραγίδα ποιότητας του National Geographic Channel σε ποικίλα θέματα όπως η δεκαετία των 80s, το λιώσιμο των πάγων στο βραβευμένο και υποψήφιο για Oscar Chasing Ice και την ιστορία του αμερικανού ηγέτη στο Killing Lincoln, από το Ridley Scott σε αφήγηση Tom Hanks.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ