Την προαγγελία του γάμου της δημοσίευσε η Τζούλια Αλεξανδράτου [εικόνα] - iefimerida.gr

Την προαγγελία του γάμου της δημοσίευσε η Τζούλια Αλεξανδράτου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πολυδιαφημισμένος γάμος της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τον Κριστιάν Καρποζήλο στην Βιέννη -όπου μένει από το καλοκαίρι- είναι πλέον γεγονός.

«Ο Κριστιάν Καρποζήλος γεννηθείς εις Π. Φάληρο Αττικής, κάτοικος Βιέννης, γιος του Γεωργίου και της Χριστίνας και η Τζούλια Αλεξανδράτου γεννηθείσα εις Χολαργό Αττικής, κάτοικος Βούλας Αττικής, κόρη του Ζησίμου και της Άλισον, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στη Βιέννη Αυστρίας». Αυτό αναγράφει η αγγελιά που μόλις δημοσίευσε η νυφούλα Τζούλια Αλεξανδράτου στην Καθημερινή.

Επιβεβαιώνοντας τα δεκάδες σχετικά post που έχει ανεβάσει τον τελευταίο καιρό η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Μαζί φυσικά με φωτογραφίες που την δείχνουν να ζει τον ερωτά της στην χιονισμένη πρωτεύουσα της Αυστρίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ