Νυφούλα ντύνεται η Τζούλια Αλεξανδράτου [εικόνα] - iefimerida.gr

Νυφούλα ντύνεται η Τζούλια Αλεξανδράτου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει προσεχώς η Τζούλια Αλεξανδράτου, όπως ανακοίνωσε περήφανη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη. Η ημερομηνιά του υπέροχου γάμου μας πλησιάζει». Αυτό το λιτό μήνυμα επέλεξε η Τζούλια Αλεξανδράτου για να ανακοινώσει στους φίλους της το ευτυχές γεγονός. Γαμπρός ο Κριστιάν Καρπόζιλος με τον οποίο η Τζούλια συζεί εδώ και μερικούς μήνες στην Βιέννη.

Μέχρι αυτή την στιγμή παραμένει άγνωστο αν η τελετή θα λάβει χώρα στην Βιέννη ή αν η Τζούλια θα επιστρέψει στην Ελλάδα ώστε να μπορέσουν να παραβρεθούν -αν το επιθυμούν- οι συγγενείς και η οικογένεια της.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ίδια μοιάζει, για πρώτη φορά εδώ και καιρό, ευτυχισμένη. Όπως αποδυκνύουν οι φωτογραφίες των δυο τους (να πίνουν καφέ στα Starbucks, να τρώνε μπέργκερ ή απλά να κάθονται στο σπίτι) που ποστάρει καθημερινά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ