«Πέντε χρόνια ήμουν μακριά από την γυναίκα και τα παιδιά μου», αποκαλύπτει ο Παναγιώτης Φασούλας

Για το λάθος του να εμπλακεί στην πολιτική και την σοβαρή περιπέτεια υγείας του γιου μίλησε ο Παναγιώτης Φασούλας σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Για ένα πολύ μεγάλο διάστημα η γυναίκα μου έμενε με τα παιδιά μας στην Αμερική, έπρεπε να είμαστε μακριά για πέντε χρόνια. Πηγαινοερχόμουν πάρα πολύ συχνά. Μου είχαν λείψει τότε τα παιδιά μου. Από την άλλη, έπρεπε να είμαστε εκεί γιατί έπρεπε να ακολουθήσουμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα για να ξεπεράσουμε ένα πολύ δυσκολο πρόβλημα. Κάτι που αντιμετωπίζουν περίπου 300 οικογένειες το χρόνο. Ορισμένες είναι τυχερές, άλλες άτυχες. Αυτοί που πραγματικά κάνουν μια ηρωϊκή προσπάθεια είναι τα παιδιά. Αυτά είναι τα πραγματικά παλικάρια».

Αυτό δήλωσε ο -αφοπλιστικά ειλικρινής- Παναγιώτης Φασούλας στο fthis. Προσθέτοντας, όσον αφορά την ενασχόλησή του με την πολιτική «Είναι κακό για έναν αθλητή που λειτούργησε σε εθνικό επίπεδο, να ασχοληθεί με την πολιτική. Έχασα πολλούς φίλους εξαιτίας της πολιτικής. Μάλλον, υπερεκτίμησα τις δυνατότητές μου. Δεν έπρεπε να μπω εγώ σε αυτή τη διαδικασία».

Τέλος, η πάλαι ποτέ Αράχνη της εθνικής ομάδας, θυμήθηκε και την πιο συγκινητική στιγμή που έχει ζήσει στην αθλητική του καριέρα «Έχω ζήσει πολλές δυνατές στιγμές, αλλά αυτή που θυμάμαι πιο δυνατά είναι το Πρωτάθλημα του '87. Και συγκεκριμένα την εικόνα της παραλιακής πλημμυρισμένη κόσμο για 17 χλμ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ