Η Μάσα Φασούλα έκανε την περιπέτεια υγείας του γιού της παραμύθι - iefimerida.gr

Η Μάσα Φασούλα έκανε την περιπέτεια υγείας του γιού της παραμύθι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόφαση να μοιραστεί με «παραμυθένιο» τρόπο την πιο σκληρή πλευρά της ζωής που είναι το σοβαρό πρόβλημα υγείας του γιού της πήρε η Μάσα Φασούλα, σύζυγος του Παναγιώτη Φασούλα.

Η Μάσα Φασούλα, η οποία είχε αφοσιωθεί όλα αυτά τα χρόνια στον γιο της Γιάννη ο οποίος αντιμετώπιζε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, αποφάσισε να γράψει ένα παραμύθι γι' αυτή την απίστευτη περιπέτεια το οποίο ήδη κυκλοφορεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δυσκολίες. Όμως, στις σοβαρές περιπτώσεις θα πρέπει να έχεις πολύ γερό στομάχι, να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος και να αφοσιωθείς στο πρόβλημα. Μέσα από τέτοιες δυσκολίες ανακαλύπτεις δυνάμεις που ούτε γνώριζες πως έχεις. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να τις φέρεις στην επιφάνεια και όχι να λες "μα γιατί σε εμένα;", "γιατί να μου συμβεί αυτό;", "δεν μπορώ" κ.λπ. Ο άνθρωπος, όταν θέλει, όλα τα μπορεί» δηλώνει η Μάσα Φασούλα στο Θέμα και συνεχίζει μιλώντας για το παραμύθι της:

«Έχω εκδώσει στην Αμερική ένα παιδικό παραμύθι που στα ελληνικά λέγεται «Η Ονειροχώρα του Γιαννάκη». Η ιστορία είναι εμπνευσμένη κάπως από την προσωπική μας περιπέτεια και βρίσκομαι σε διαπραγματεύσεις για την έκδοσή του στα ελληνικά. Αν και έπεσα πάνω στη κρίση, οι επαφές που έχω κάνει προκειμένου να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα βρίσκονται σε καλό σημείο. Δυστυχώς στην Ελλάδα, αν και ο Έλληνας αγαπάει το βιβλίο, η σχετική αγορά έχει πληγεί και αυτή λόγω της κρίσης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ