Ο Καμμένος στους δρόμους με ντουντούκα την ώρα που τα πρώην στελέχη του έφτιαχναν κόμμα - iefimerida.gr

Ο Καμμένος στους δρόμους με ντουντούκα την ώρα που τα πρώην στελέχη του έφτιαχναν κόμμα

Ο Καμμένος στους δρόμους με ντουντούκα την ώρα που τα πρώην στελέχη του έφτιαχνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής πραγματοποίησαν την Τρίτη στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων με επικεφαλής τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο.

Αφορμή της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας η άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, εναντίον του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, για αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων.

Ο κ. Καμμένος σε δήλωσή του τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «επιλέξαμε να είμαστε εδώ στην ΕΛΣΤΑΤ, όπου οι εργαζόμενοι αποκάλυψαν την απάτη που έγινε εις βάρος του ελληνικού λαού, ώστε να αλλοιωθούν τα οικονομικά στοιχεία του 2009 για να οδηγηθεί η χώρα στο ΔΝΤ και η ελληνική οικογένεια στην εξαθλίωση».

Όπως είπε, βρέθηκε εκεί για να συμπαρασταθεί στους εργαζόμενους «και να τους πούμε ότι όσο φέρονται όπως η Ζωή Γεωργαντά, θα τους στηρίζουμε, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη, όπως θα στηρίζουμε και την ελληνική δικαιοσύνη, όπου οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν ασκήσει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος εναντίον του κ. Γεωργίου, όμως η κυβέρνηση εξακολουθεί να τον διατηρεί ακόμη σε αυτό το κτίριο».

Την ίδια ώρα πρώην στελέχη του κόμματός ίδρυαν ουσιαστικά νέο κόμμα, αφού κατέθεσαν την Τρίτη στο Πρωτοδικείο Αθηνών το καταστατικό του μη κερδοσκοπικού σωματείου Πρωτοβουλία Ελλήνων που σύντομα θα μετεξελιχθεί σε πολιτικό κόμμα. Το όνομα της κίνησης «Ελλήνων πρωτοβουλία» . Δείτε πατώντας εδώ τα ιδρυτικά στελέχη της.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ