Γεννήθηκε νέο κόμμα, το «Ελλήνων Πρωτοβουλία» - iefimerida.gr

Γεννήθηκε νέο κόμμα, το «Ελλήνων Πρωτοβουλία»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα πολιτική κίνηση στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας με το όνομα «Ελλήνων πρωτοβουλία» γεννήθηκε και επισήμως σήμερα Τρίτη, στην οποία πρωταγωνιστούν στελέχη και πρώην βουλευτές, οι οποίοι αποχώρησαν πρόσφατα από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες».

Στο νέο εγχείρημα θα πρωταγωνιστούν οι πρώην βουλευτές της ΝΔ Χρήστος Ζώης, Γιάννης Μανώλης, Γιάννης Κουράκος, Μιχάλης Γιαννάκης και Δημήτρης Σταμάτης, αλλά και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Σταυρογιάννης.

Ως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρόσωπο που θα ηγηθεί της προσπάθειας, αν και θεωρείται πολύ πιθανόν να ηγηθεί ο κ. Ζώης. Απορίες εκφράζονται πάντως για το γεγονός ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος δεν συμμετέχει στο νέο κόμμα.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο κ. Μαρκόπουλος δημοσίευσε άρθρο στον «Ελεύθερο Τύπο» της περασμένης Κυριακής με θετικές αναφορές στη Ν.Δ., παρά το γεγονός ότι έχει ασκήσει δριμεία κριτική στο κόμμα που υπηρέτησε τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ