Η Ευγενία Μανωλίδου έκοψε την πίτα των φίλων της Αστυνομίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ευγενία Μανωλίδου έκοψε την πίτα των φίλων της Αστυνομίας [εικόνες]

Η Ευγενία Μανωλίδου έκοψε την πίτα του Ομίλου φίλων της Αστυνομίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Όμιλος Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Αιγάλεω «Γιάννης Ρίτσος» και τα είχε... όλα: Απονομή τιμητικών πλακετών, αναμνηστικών διπλωμάτων, οικονομικές ενισχύσεις. Ολα αυτά με παρουσιάστρια την Ευγενία Μανωλίδου!

Η κυριά Μανωλίδου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και παρουσίασε την εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας η χορευτική ομάδα παιδιών Αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά χόρεψε ελληνικούς χορούς και απονεμήθηκαν τιμητικά διπλώματα και πλακέτες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής και πρώην πρόεδρος της βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, ο βουλευτής και πρώην υφυπουργός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο βουλευτής και πρώην υφυπουργός Αδωνις Γεωργιάδης, η βουλευτής Άννα Καραμανλή, ο βουλευτής Ιωάννης Μιχελάκης, ο βουλευτής Βασίλειος Καπερνάρος και πολλοί ακόμη εκπρόσωποι από το χώρο της κεντρικής πολιτικής σκηνής και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ