«Δεν νομίζω ότι ο κόσμος θέλει να με δει εντελώς τσίτσιδη», δηλώνει ανερχόμενη στάρλετ - iefimerida.gr

«Δεν νομίζω ότι ο κόσμος θέλει να με δει εντελώς τσίτσιδη», δηλώνει ανερχόμενη στάρλετ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ακόμη προκλητική συνέντευξη έδωσε η Αμάντα Σέιφριντ που έχει μετατρέψει τον ρόλο της ως η γνωστή ροζ σταρ των 70s, Λίντα Λάβλεϊς, σε «χρυσωρυχείο» όσον αφορά την δημοσιότητα που αντλεί από αυτόν.

«Ο Πίτερ (σ.σ. Σάρςγκαρντ, συμπρωταγωνιστής της) και εγώ δεν είμαστε ντροπαλοί όσον αφορά το να δείξουμε τα γεννετικά μας όργανα. Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν κυκλοφορούσαμε χωρίς τίποτα από κάτω. Αυτό θα ήταν όντως λίγο παράξενο. Η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει να δείξω στον κόσμο το αιδοίο μου. Αν και δεν με πειράζει να βλέπω αυτές των άλλων».

Αυτό δήλωσε η 27χρονη Αμάντα Σέιφριντ που μοιάζει να βιώνει την δική της σεξουαλική απελευθέρωση μέσα από τον ρόλο της διαβόητης Deep Throat. Ή απλά να έχει καταλάβει ότι αυτός είναι ο ρόλος που θα κάνει το ονομά της γνωστό στο ευρύ κοινό.

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η πάλαι ποτέ αθώα στάρ του Big Love πρόσθεσε «Υπάρχουν πολλά σημεία στην ταινία που ήταν απαραίτητο να μείνουμε γυμνοί. Δεν είναι και τόσο μεγάλη υπόθεση. Είναι απλά ένα κουστούμι που φοράς. Δεν ξέρω τι μου έχει συμβεί, αλλά με την πάροδο των χρόνων αισθάνομαι πολύ πιο άνετα. Τόσο με την γύμνια όσο και το σεξ. Καθώς επίσης και με τους ανθρώπους που το αντιμετωπίζουν χαλαρά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Daily Mail Αμάντα Σέιφριντ Lovelace indiewire
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ