Το παρατράβηξε-Μεθυσμένη σταρ βγαίνει σε talk show και μιλάει πάλι για στοματικό έρωτα - iefimerida.gr

Το παρατράβηξε-Μεθυσμένη σταρ βγαίνει σε talk show και μιλάει πάλι για στοματικό έρωτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένη του Κόναν Ο Μπράιν βρέθηκε η Αμάντα Σέιφριντ προκειμένου να μιλήσει για τον ρόλο της στους Άθλιους. Μόνο που η συζήτηση ήρθε και πάλι στο Lovelace, την βιογραφία για την ερωτική ηθοποιό των 70s Λίντα Λόβλεις στην οποία επίσης πρωταγωνιστεί. Εκεί που η συζήτηση ξέφυγε λίγο. Κάτι για το οποίο ίσως να φταίνε τα τρια ουίσκι που είχε πιει πριν.

«Η ταινία είναι σοβαρή. Και φυσικά και δεν δείχνουμε καμία ερωτική πράξη σε αυτή. Απλά επειδή η Λόβλεις ήταν γνωστή για το 'βαθύ' στοματικό της, αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω και εγώ. Οπότε χρησιμοποιήσαμε γλειφιτζούρια και γρανίτες με αποτέλεσμα τα χείλη μου να είναι μονίμως υγρά και ερεθισμένα».Αυτό δήλωσε η ανερχόμενη και σούπερ ταλαντούχα Αμάντα Σέιφρεντ στον Κόναν ο Μπράιν.

Προσθέτοντας, μόλις συνειδητοποίησε το «πικάντικο» υπονοούμενο της ατάκας της, «Δεν το πιστεύω ότι μόλις το είπα αυτό. Μάλλον το παρατράβηξα. Μπορούμε να μιλήσουμε για την άλλη μου ταινιά;».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Αμάντα δήλωσε για το πόσο γελοίο της φάνηκε ότι χρειάσηκε, μετά το τέλος των γυρισμάτων, να μπει σε στούντιο για να ηχογραφήσει κάποιους επιπλέον ήχους «ρουφήγματος» που ήταν αναγκαίοι.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η στάρλετ μιλάει για τα παρελκόμενα του Lovelace, τα γλειφιτζούρια και τις ερωτικές ταινίες που χρειάστηκε να παρακολουθήσει. Κάτι που, αν συνεχίσει να το κάνει, κινδυνεύει να την μετατρέψει σε γραφική.

Μόνο «ελαφρυντικό» που έχει είναι η αποκάλυψη που έκανε πριν λίγες μέρες στον Λέτερμαν, ότι δηλαδή «Δεν έχω ποτέ εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή μετά το μεσημέρι χωρίς να έχω πιεί κάτι για να πάρω θάρρος. Αυτή την στιγμή που μιλάμε είμαι μεθυσμένη. Ήπια τρια whiskey πριν βγω. Άλλωστε είμαι μεγάλη φαν του whiskey».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ