Ακης: Είμαι η Ιφιγένεια που την πέταξαν στο Κολοσσαίο - iefimerida.gr

Ακης: Είμαι η Ιφιγένεια που την πέταξαν στο Κολοσσαίο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το νόμο που ψήφισε το ΠΑΣΟΚ περί ευθύνης υπουργών, την προσωρινή του κράτηση στη VIP πτέρυγα των φυλακών, στο Ειδικό Δικαστήριο αλλά και τους δικαστές αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, που μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή «Αυτοψία» μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού.

«Ο κόσμος θέλει να βλέπει να γίνονται πράγματα ενάντια στους πολιτικούς, ενάντια σε όλες αυτές τις καταστάσεις» σχολιάζει χαρακτηριστικά, ενώ στην ερώτηση αν θα έπρεπε πολιτικοί να βρίσκονται στη φυλακή για σκάνδαλα του παρελθόντος, ο πρώην υπουργός δήλωσε:

«Οι προφυλακίσεις δεν προσφέρουν οτιδήποτε θετικό στις υποθέσεις που μας απασχολούν».

Για δικαιοσύνη χωρίς περιοριστικούς όρους, αλλά με διαφάνεια και εξουσία, ώστε να μην μπορεί κανείς να ξεφύγει, χωρίς να υπάρχουν οι απαράδεκτες προφυλακίσεις, μίλησε ακόμη ο κ. Τσοχατζόπουλος, τις όποιες χαρακτήρισε «έγκλημα».

Στη συνέχεια ο ίδιος ανέφερε πως χρησιμοποιείται ως εξιλαστήριο θύμα, «ως Ιφιγένεια που την πέταξαν στο Κολοσσαίο», το οποίο δημιούργησε η πολιτική κατάσταση, συνολικά της χώρας, μετά από την μεγάλη οικονομική κρίση.

Για την πτέρυγα VIP δήλωσε: «Η πτέρυγα VIP είναι καλαμπούρι. Είναι ψευδέστατο. Μέσα έχει κάθε καρυδιάς καρύδι, υπάρχουν μέσα πάνω από 65-70 άτομα που διαβιώνουν όλοι μαζί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ