Ποινικές διώξεις κατά των αστυνομικών που τραυμάτισαν τους δύο νεαρούς στο Ηράκλειο - iefimerida.gr

Ποινικές διώξεις κατά των αστυνομικών που τραυμάτισαν τους δύο νεαρούς στο Ηράκλειο

Ποινικές διώξεις κατά των αστυνομικών που τραυμάτισαν τους δύο νεαρούς στο Ηράκλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Ανακριτή παραπέμπονται οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχαν στην καταδίωξη δύο νεαρών το βράδυ της Τετάρτης με κατηγορίες για βαριές σωματικές βλάβες από αμέλεια, έπειτα από τον τραυματισμό των νεαρών.

Οι δύο υπαρχιφύλακες , 29 και 31 ετών, κρατούνται και αναμένεται να οδηγηθούν στον Ανακριτή την Παρασκευή και κατηγορούνται για την ατυχή κατάληξη που είχε η καταδίωξη στην παραλιακή λεωφόρο στο Ηράκλειο.

Οι δύο νεαροί ηλικίας, 16 και 19 ετών, νοσηλεύονται με πολλαπλά τραύματα σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου, καθώς το μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε από την πορεία του, ανατράπηκε και έπεσε σε χώρο όπου γίνονται έργα ανάπλασης.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο νεαροί δεν σταμάτησαν σε έλεγχο που γινόταν στο κέντρο του Ηρακλείου, καθώς το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να αρχίσει καταδίωξη από τους δύο αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ