Μάρτυρας: Οι αστυνομικοί κλώτσησαν το μηχανάκι και τα παιδιά χαροπαλεύουν - iefimerida.gr

Μάρτυρας: Οι αστυνομικοί κλώτσησαν το μηχανάκι και τα παιδιά χαροπαλεύουν

Αστυνομικοί κλωτσούσαν μηχανάκι εν κινήσει - Στην εντατική οι δύο επιβάτες του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν το βράδυ της Τετάρτης δύο νεαροί στην Κρήτη, οι οποίοι τραυματίστηκαν όταν δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, εν κινήσει, άρχισαν να κλωτσούν τη μηχανή στην οποία επέβαιναν, με αποτέλεσμα να πέσουν. Οι δύο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ συνελήφθησαν κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Ολα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης όταν δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, έκαναν σήμα σε μία μηχανή να σταματήσει. Οι δύο νεαροί, ηλικίας 16 και 19 ετών δεν σταμάτησαν, πιθανότητα γιατί φοβήθηκαν, επειδή η μηχανή τους δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.

Ακολούθησε καταδίωξη μέσα από τα στενά του Ηρακλείου. Αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε ότι οι αστυνομικοί που τους καταδίωκαν πλησίασαν τη μηχανή τους και άρχισαν να την κλωτσούν. Αποτέλεσμα, ο 16χρονος και ο 19χρονος να πέσουν και να τραυματιστούν σοβαρότατα. Το δίκυκλο ξέφυγε από την πορεία του, ανατράπηκε και έπεσε στον χώρο όπου γίνονται έργα ανάπλασης από το δήμο.

Οι δύο νεαροί τραυματίες μεταφέρθηκαν στα εξωτερικά ιατρεία του ΠΑΓΝΗ, ωστόσο, δεν υπήρχαν διαθέσιμα κρεβάτια στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων της Κρήτης και εξεταζόταν το ενδεχόμενο να μεταφερθούν εκτός του νησιού.

Οι δύο αστυνομικοί, ένας 28χρονος κι ένας λίγο μικρότερος, συνελήφθησαν κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Οι ίδιοι αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, ενώ σε εξέλιξη είναι έρευνα για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ