Πρίγκιπας Χάρι: Ναι, έχω σκοτώσει Ταλιμπάν - iefimerida.gr

Πρίγκιπας Χάρι: Ναι, έχω σκοτώσει Ταλιμπάν

Πρίγκιπας Χάρι: Ναι έχω σκοτώσει Ταλιμπάν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην παραδοχή ότι έχει σκοτώσει Ταλιμπάν, στο πλαίσιο της αποστολής του ως συγκυβερνήτης-πυροβολητής σε ελικόπτερο Απάτσι, προχώρησε ο βρετανός πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος τη Δευτέρα ολοκλήρωσε την αποστολή του, διάρκειας 20 εβδομάδων στο Αφγανιστάν.

Οταν ο πρίγκιπας Χάρι ερωτήθηκε από το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων Press Association αν κατά τη διάρκεια της θητείας του στο αφγανικό μέτωπο είχε σκοτώσει αντάρτες με το ελικόπτερό του στη διάρκεια των επιχειρήσεων στην επαρχία Χελμάντ, ο 28χρονος πρίγκιπας απάντησε «ναι, όπως άλλωστε πολλοί από εμάς».Οπως ανέφερε το έκανε υποστηρίζοντας την αρχή «αφαιρώ μία ζωή για να σώσω μία άλλη».

«Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να κάνουν κακό στους δικούς μας, ως εκ τούτου θα πρέπει να τους θέσουμε εκτός παιχνιδιού», προσέθεσε ο βρετανός πρίγκιπας.

Ο ίδιος πάντως προσθέτει πως δεν επέλεξε να γίνει χειριστής ελικοπτέρου για να σκοτώνει ανθρώπους και αναφέρθηκε σε όλες τις ευθύνες τις οποίες επωμίζεται όποιος κατέχει μια θέση αντίστοιχη με τη δική του.

Οι Ταλιμπάν είχαν αναφέρει ότι θα έκαναν ότι μπορούσαν να απαγάγουν ή να σκοτώσουν το Χάρι στην διάρκεια της θητείας του. Μάλιστα, ένας Αφγανός πολέμαρχος τον είχε αποκαλέσει μεθυσμένο «τσακάλι» που πήγε στη χώρα για να σκοτώσει αθώους Αφγανούς πολίτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ