Ο τρίτος γάμος του Mr. Playboy Χιου Χέφνερ και το προγαμιαίο συμβόλαιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο τρίτος γάμος του Mr. Playboy Χιου Χέφνερ και το προγαμιαίο συμβόλαιο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια μικρή... αλλαγή πραγματοποιήθηκε τελικά ο περιβόητος τρίτος γάμος του ιδρυτή του Playboy Χιου Χέφνερ με την 26χρονη Κρίσταλ Χάρις.

Οι δυο τους ήταν προγραμματισμένο να παντρευτούν το προηγούμενο καλοκαίρι αλλά η νυφούλα... το 'σκασε πέντε μέρες πριν από το μυστήριο. Ο Mr. Playboy όμως το ξανασκέφτηκε, την δέχθηκε πίσω στη φωλίτσα του (Playboy Mansion) και την πρωτοχρονιά του 2013 παντρεύτηκαν!

Ο τρίτος γάμος του Mr. Playboy Χιου Χέφνερ και το προγαμιαίο συμβόλαιο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Βέβαια, αυτή τη φορά ο Χέφνερ άλλαξε λιγάκι τα «δεδομένα» και υποχρέωσε την κατά 60 χρόνια μικρότερη σύζυγό του να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Σ' αυτό η Χάρις, που πρόσφατα απέκτησε πτυχίο Ψυχολογίας, θα πάρει ένα «μπόνους γάμου» περίπου 500.000 δολαρίων, ενώ θα λαμβάνει αρκετές χιλιάδες δολάρια (περίπου 800.000) για κάθε χρόνο έγγαμου βίου.

Ο τρίτος γάμος του Mr. Playboy Χιου Χέφνερ και το προγαμιαίο συμβόλαιο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Δυστυχώς για το πρώην... κουνελάκι, η περιουσία του Χέφνερ που υπολογίζεται σε 43 εκατομμύρια δολάρια θα περάσει στα τέσσερα παιδιά του (δύο από κάθε προηγούμενο γάμο του) που θα αναλάβουν και τη συνέχιση του περιοδικού Playboy, στο πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας και σε αρκετά φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Ο τρίτος γάμος του Mr. Playboy Χιου Χέφνερ και το προγαμιαίο συμβόλαιο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ