Καμία απόλυση στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τουλάχιστον για ένα τρίμηνο αποφάσισαν οι πολιτικοί αρχηγοί - iefimerida.gr

Καμία απόλυση στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τουλάχιστον για ένα τρίμηνο αποφάσισαν οι πολιτικοί αρχηγοί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να μην γίνει καμία απόλυση στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για ένα τρίμηνο έως ότου γίνει προκήρυξη για την πώληση των μετοχών σε ιδιώτες συμφώνησαν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί στη διάρκεια της σύσκεψης που είχαν το βράδυ της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, πέρα από την ανάγκη συνεργασίας των κομμάτων του συνταγματικού τόξου για την ανάσχεση των φαινομένων βίας, όπου σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εννοούν τη συμφωνία σε κάποια σημεία ώστε να μην δυναμιτίζεται η κατάσταση και την πορεία της οικονομίας της χώρας, στο τραπέζι της συζήτησης των τριών πολιτικών αρχηγών των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, έπεσε και το θέμα των ιεροδιδασκάλων στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης.

Συγκεκριμένα τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, όσο και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ζήτησαν και έγινε δεκτό να αποσυρθεί η τροπολογία για τους ιεροδιδάσκαλους στα μειονοτικά της Θράκης, προκειμένου το θέμα αυτό να ενταχθεί σε ένα συνολικότερο πλαίσιο για την Θράκη που θα ενσωματωθεί σε άλλο νομοσχέδιο.

Οσον αφορά το θέμα της επικείμενης ψηφοφορίας της Πέμπτης στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ και συγκεκριμένα το θέμα που αφορά στο πόσες κάλπες θα στηθούν, παρότι κύκλοι του ΠΑΣΟΚ διατείνονται ότι δεν συζητήθηκε, πληροφορίες του iefimerida.gr, θέλουν το θέμα να απασχόλησε τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ