Λευτέρης Πανταζής:«Δεν φτάνουν τα λεφτά για να πληρώνω την σχολή της κόρης μου στο Μαϊάμι» - iefimerida.gr

Λευτέρης Πανταζής:«Δεν φτάνουν τα λεφτά για να πληρώνω την σχολή της κόρης μου στο Μαϊάμι»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περί οικονομικών δυσκολιών μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής σε συνέντεξη που έδωσε λίγες ώρες πριν μεταφερθεί σε κλινική με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου.

«Η Κωνσταντίνα σπουδάζει σκηνοθεσία, θέατρο και κινηματογράφο στο Miami University. Τελειώνει φέτος, αλλά δυσκολεύομαι να της στείλω χρήματα για τη σχολή της πια. Από την άλλη μου λέει το παιδί:'Μπαμπά, τι να κάνω στην Ελλάδα; Δεν βλέπεις τι γίνεται; Και εσύ δυσκολεύεσαι'. Και δεν έχει άδικο, τι να πω; 'Έλα εδώ και θα ζήσεις σαν βασίλισσα'; Δεν φτάνουν τα λεφτά, δεν μπορεί κανείς μας πια να πληρώσει. Στο τέλος μου φαίνεται θα τρελαθούμε όλοι και θα αντιδράσουμε άσχημα».

Αυτό δήλωσε ο Λευτέρης Πανταζής στα πλαίσια της συνέντευξής που παραχώρησε στην εφημερίδα News. Προσθέτοντας πως «Έβγαλα χρήματα από τη δουλειά μου, αλλά τα έριξα στις επιχειρήσεις. Με αυτά που συνέβησαν, όμως, τα τελευταία χρόνια κι εγώ δεν πήγα καλά, υπάρχει πρόβλημα και έπαθα ζημιές. Το ότι έκανα ένα ωραίο σπίτι, δεν σημαίνει κάτι! Άμα δεν δουλέψω, θα έχω σοβαρό πρόβλημα».

Όλα αυτές λίγες ώρες πριν λιποθυμήσει -εξαιτίας υπερκόπωσης- στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται.

Ενώ πριν μερικές ώρες έγινε γνωστό ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ