Μπουζουξίδικο ξενυχτάει τους Λονδρέζους και θέλουν να του πάρουν την άδεια - iefimerida.gr

Μπουζουξίδικο ξενυχτάει τους Λονδρέζους και θέλουν να του πάρουν την άδεια

Μπουζουξίδικο ξενυχτάει τους Λονδρέζους και θέλουν να του πάρουν την άδεια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωπο με την ανάκληση της άδειας λειτουργίας του βρίσκεται ένα μπουζουξίδικο στο Λονδίνο. Ο λόγος; Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι έχουν χάσει τον ύπνο τους από τη δυνατή μουσική και το σπάσιμο των πιάτων μέχρι τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η ιδιοκτήτες του ελληνικού εστιατορίου, λόγω των επανειλημμένων καταγγελιών για το θόρυβο, τη Δευτέρα θα βρίσκονταν ενώπιον του τοπικού συμβουλίου.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, το ελληνικό εστιατόριο θα μπορούσε να χάσει ακόμη και την άδειά του, λόγω των επαναλαμβανόμενων καταγγελιών γειτόνων που διαμαρτύρονται καθώς όπως λένε δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν πεταχτεί στον ύπνο τους λόγω της δυνατής μουσικής και του ήχου που κάνουν τα πιάτα όταν σπάνε.

Μάλιστα, ήδη έχουν κατασχεθεί μουσικά όργανα και εγκαταστάσεις ήχου αξίας χιλιάδων λιρών.

«Πρέπει να ξυπνήσω νωρίς το πρωί για να πάω στη δουλειά και δυσκολεύομαι λόγω έλλειψης ύπνου» αναφέρει κάτοικος της περιοχής στην καταγγελία του, ενώ κάποιος άλλος τονίζει ότι ναι μεν η δυνατή μουσική είναι ένα πρόβλημα, ωστόσο πρόβλημα δημιουργείται και από τους θαμώνες που μετά τη διασκέδασή τους στο εστιατόριο τραγουδούν και φωνάζουν έξω από αυτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ