Επίθεση Καμμένου στον ΔΟΛ και στον Ανδρέα Ψυχάρη - iefimerida.gr

Επίθεση Καμμένου στον ΔΟΛ και στον Ανδρέα Ψυχάρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον ΔΟΛ και στον βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Ψυχάρη εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος από το βήμα της βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης.

«Κύριε Ψυχάρη συνεχίζετε να παίρνετε στις επιχειρήσεις σας χορηγίες από τον ΟΠΑΠ, αλλά την ίδια ώρα, κάποιοι άλλοι πεινάνε! Οι φυλλάδες σας προσπαθούν να μας κατατάξουν στην ακροδεξιά. Πάψτε να εξυπηρετείτε άλλα συμφέροντα. Είστε μέλος του κοινοβουλίου!», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

«Αναφέρθηκε ο κ. Καμμένος σε επιχειρήσεις που έχω και στις επιχορηγήσεις που λαμβάνουν. Τον ενημερώνω ότι ουδέποτε είχα επαγγελματική εμπλοκή με τον ΔΟΛ. Ήμουνα 20 χρόνια διπλωμάτης» είπε ο βουλευτής της ΝΔ, σημειώνοντας ότι δεν θα μπορούσε να περιμένει άλλη συμπεριφορά από κάποιον που λέει ότι ψεκάζουν τον ελληνικό λαό, που ποτέ δεν είχε επάγγελμα και που πρόσβαλε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ