Χρυσή Σφαίρα στο «Λίνκολν» - Βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας στον Λιούις - iefimerida.gr

Χρυσή Σφαίρα στο «Λίνκολν» - Βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας στον Λιούις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χρυσή σφαίρα καλύτερου ανδρικού ρόλου απέσπασε ο Βρετανός ηθοποιός Ντάνιελ Ντέι Λιούις για το ρόλο του Λίνκολν στην ομώνυμη ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις.

Ο 55χρονος ηθοποιός ήταν το μεγάλο φαβορί της βραδιάς, ξεπερνώντας ακόμα και τον Ρίτσαρντ Γκιρ που έπαιζε τον 60χρονο επιχειρηματία στο «Αrbitrage», τον Τζον Χοκς στο ρόλο του τετραπληγικού ποιητή Μαρκ Ο' Μπράιαν για την ταινία «The Sessions» (Μαθήματα Ενηλικίωσης), αλλά και τον Χοάκιν Φίνιξ στην ταινία «Τhe Master»

Παράλληλα ο Μπεν Αφλεκ απέσπασε τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης σκηνοθεσίας, ενώ κατά την απονομή του βραβείου του, εξήρε το έργο του Τόνι Μέντεζ, κεντρικού προσώπου της ταινίας Argo: «Είναι ένας αμερικανός ήρωας. Αντιπροσωπεύει τις υπηρεσίες πληροφοριών που θυσιάζονται καθημερινά για τους Αμερικανούς. Οι δυνάμεις μας στο εξωτερικό. Θέλω να τις ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ