7o Athens Gay Pride: Το ουράνιο τόξο είναι μόνο gay

To 7o Athens Gay Pride πραγματοποιήθηκε χτες, απόγευμα Σαββάτου στο κέντρο της πόλης με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή και -για πρώτη φορά-υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Φωτο: Manteau Stam.

Ακολουθώντας τα V neck περάσαμε από το μετρό του Πανεπιστημίου απέναντι στην Κλαυθμώνος. Τα έτσι και αλλιώς gay αγάλματα της πλατείας είχαν rainbow γιρλάντα τη στιγμή που ο κόσμος από κάτω ετοιμαζόταν για την παρέλαση.

Κατά τις πέντε άρχισε να βρέχει. Με ήλιο. Αλλά το ουράνιο τόξο βγήκε έτσι και αλλιώς.

Σε κλίμα σαφώς εορταστικό και ακόμα σαφέστερα περήφανο όλοι άρχισαν να ανεβαίνουν προς το Σύνταγμα. Κομφετί, καλογυαλισμένες για τη περίσταση γόβες μέχρι δημοσιουπαλλιλικά outfit, Madonna, αγανακτισμένοι gay και gay αγανάκτιση μπροστά απ΄τη Βουλή με την Ελένη Λουκά και τα ΜΑΤ κάπου στο βάθος.

Στη συνέχεια η παρέλαση προχώρησε προς τα Προπύλαια για να για κάνει τον κύκλο και να επιστρέψει στο πάρτυ της Κλαυθμώνος. Το φετινό σύνθημα “Φίλα με Παντού” εκτός από το δυνατό μήνυμα που ήθελε να περάσει ευνοούσε και τα φιλιά με random διπλανούς. Στο όνομα της διαδραστικότητας βεβαίως βεβαίως.

Ακολούθησε μουσική και χορός με live εμφανίσεις και dj set. H Κούκλα/Celine Dion τραγουδάει My heart Will Go On ενώ μια υποψία εντεχνίλας διαλύουν οι Vegas: κάνω ότι θέλω και κάποιους τους πονάειιι. Και χαμός.

Και του χρόνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ