Ο Βουλγαράκης κατέθεσε στη Βουλή την κίνηση λογαριασμού της γυναίκας του - iefimerida.gr

Ο Βουλγαράκης κατέθεσε στη Βουλή την κίνηση λογαριασμού της γυναίκας του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλή κατέθεσε την κίνηση του λογαριασμού καταθέσεων της γυναίκας του ο πρώην υπουργός, Γιώργος Βουλγαράκης, έπειτα από την απόφαση της Βουλής να παραπεμφθεί σε δίκη για αναληθή δήλωση πόθεν έσχες.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ υποστηρίζει ότι δεν κατέγραψε τα στοιχεία του λογαριασμού στο δικό του πόθεν έσχες γιατί ουσιαστικά τα κεφάλαια ανήκουν στον πεθερό του και η σύζυγός του, Κατερίνα Πελέκη, επροσωπούσε εταιρεία συμφερόντων του πατέρα της.

Σύμφωνα με τον real fm ο λογαριασμός είχε ανοίξει το 1995και έκλεισε το 2008 ενώ υπήρχαν τρεις καταθέσεις.

Μια το 1999 όταν κατατέθηκαν 60.000 ευρώ, μία το 2000 όπου κατατέθηκαν 20.000 ευρώ και η τελευταία το 2003 όταν κατατέθηκαν 28.000 ευρώ.

Από την άλλη πλευρά οι δικαστές που συμμετέχουν στην επιτροπή πόθεν έσχες στη Βουλή δεν θεωρούν επαρκείς τς εξηγήσεις του Γιώργου Βουλγαράκη και για το λόγο αυτό η υπόθεση παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα με τη γυναίκα του κ. Βουλγαράκη προκύπτει από τη στιγμή που το όνομά της εμπλέκεται στη λίστα Λαγκάρντ με τον λογαριασμό της HSBC να βρίσκεται εντός λίστας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ