Για ψεύτικο πόθεν έσχες παραπέμπει στη Δικαιοσύνη τον Βουλγαράκη η Βουλή - iefimerida.gr

Για ψεύτικο πόθεν έσχες παραπέμπει στη Δικαιοσύνη τον Βουλγαράκη η Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις υποθέσεις των τριών πολιτικών (Γιώργου Βουλγαράκη, Μανώλη Κεφαλογιάννη και Γιάννου Παπαντωνίου) των οποίων τα ονόματα των συζύγων τους βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ εξέτασε την Τετάρτη η επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής.

Οσον αφορά τον κ. Βουλγαράκη, του οποίου η σύζυγος Αικατερίνη Πελέκη εμφανίζεται στη λίστα Λαγκάρντ, η επιτροπή πήρε την απόφαση να τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη για ψευδή υποβολή πόθεν έσχες, καθώς έκρινε ως μη επαρκείς τις εξηγήσεις που έδωσε στη Βουλή.

Ο κ. Κεφαλογιάννης (το όνομα της συζύγου του Γκρατσιέλα Γκρόλο περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ), παραπέμεται επίσης στη Δικαοσύνη, αν και οι εξηγήσεις που έδωσε στη Βουλή κρίθηκαν επαρκείς.

Τέλος, όσον αφορά τον κ. Παπαντωνίου, του οποίου η σύζυγος Ρούλα Κουράκου φέρεται επίσης να διατηρούσε λογαριασμό στην ελβετική ΗSBC, η εξέταση της υπόθεσής του ανεβλήθη, καθώς, παρά το γεγονός ότι του απολογητικό του υπόμνημα βρίσκεται εδώ και μέρες στη Βουλή, δεν είχε έρθει σε γνώση δύο μελών της επιτροπής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ