Αυτά είναι τα πέντε καλύτερα αυτοκίνητα για το χειμώνα [εικόνες]

Η οδήγηση τον χειμώνα μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη και επικίνδυνη λόγω των κακών καιρικών συνθηκών κι έτσι, ο περισσότερος κόσμος επιλέγει για τις μετακινήσεις του ένα ογκώδες, ισχυρό και πολλές φορές αμφιβόλου αισθητικής αυτοκίνητο. Ωστόσο υπάρχουν εντυπωσιακά μοντέλα που ενδείκνυνται για το χειμώνα και αποτελούν την επιτομή του design.

Τα αυτοκίνητα που ψηφίστηκαν ως τα πέντε καλύτερα supercars που είναι ασφαλή και ικανά για οδήγηση ακόμα και στις χιονισμένες πλαγιές του Καναδά, είναι εκθαμβωτικά και κρύβουν μέσα τους ένα πραγματικό θηρίο:

5: 2013 Audi RS4 Avant
Ιδανικό για όλες τις καιρικές συνθήκες. Σε στεγνό έδαφος ο 8κύλινδρος κινητήρας 450 ίππων κινητήρα που το κάνει να φτάσει τα 96km σε 4,2 δευτερόλεπτα. Σε υγρό έδαφος και στο χιόνι, αυτό το αυτοκίνητο κάνει θαύματα, ειδικά με το παγκοσμίου φήμης σύστημα Quattro του.

4: Nissan GT-R
Θεωρώντας ότι «φοράει» τα σωστά χειμερινά ελαστικά, το Nissan GT-R είναι ότι πρέπει για οδήγηη στο χιόνι. Πάει από τα 0 στα 100 σε 2,7 δεύτερα και κατατάσσεται άνετα στη λίστα με τα 5 καλύτερα supercars για χειμώνα.

3: Ferrari FF
Αισθητικά είναι ένα πραγματικά πολύ εντυπωσιακό αυτοκίνητο. Προσθέστε και τον 12βάλβιδο 6,3 λίτρων κινητήρα και ένα πισωκίνητο σύστημα και έχετε ένα αυτοκίνητο που κάνει θαύματα στο χιόνι. Είναι ένας υπέροχος συνδυασμός ασφαλούς οδήγησης και εντυπωσιακού σχεδιασμού.

2: New Bentley Continental GT
Ένα πραγματικό θηρίο στο χιόνι, Η Bentley Continental GT παραγωγής 2012 κρύβει ένα τέρας κάτω από το καπό του: Έναν 12κύλινδρο κινητήρα 6,0 λίτρων με 616 ίππους που το κάνει να πιάνει τα 0 – 100 σε μόλις 4 δευτερόλεπτα.

1: Porsche 911 Turbo
Αν και ο 6κύλινδρος κινητήρας 3,8 λίτρων και 530 ίππων δε συναγωνίζεται το θηρίο της προηγούμενης Bentley πιάνει τα 0 – 100 σε 2,9 δευτερόλεπτα, έχει κίνηση και στους τέσσερις τροχούς και ένα αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο 7 ταχυτήτων και διπλού συμπλέκτη, γεγονός που το στέλνει καρφωτό στην πρώτη θέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ