Τα πρώτα της βήματα έκανε η 15χρονη Μυρτώ που κακοποιήθηκε στην Πάρο - iefimerida.gr

Τα πρώτα της βήματα έκανε η 15χρονη Μυρτώ που κακοποιήθηκε στην Πάρο

Ελπίδες για την 15χρονη Μυρτώ - Έκανε τα πρώτα της βήματα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χαμόγελα αισιοδοξίας φώτισαν για πρώτη φορά μετά από μήνες το πρόσωπο των γονιών της άτυχης 15χρονης που κακοποιήθηκε στην Πάρο τον περασμένο Ιούλιο. Ύστερα από έξι μήνες νοσηλείας πρώτα στο Αττικόν και τώρα στο Υγεία, η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη κατάφερε να κάνει υποβασταζόμενη τα πρώτα της βήματα.

Η μικρή απόσταση από το κρεβάτι μέχρι την πολυθρόνα ήταν ένα εμφανές σημάδι βελτίωσης που χάρισε ανακούφιση και συγκίνηση στους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι στέκονται στο πλευρό της από εκείνη την μοιραία Κυριακή της 22ας Ιουλίου 2012.

Ο πατέρας της Γιάννης Παπαδομιχελάκης, μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, δήλωσε: «Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται με αργούς ρυθμούς. Εμείς έχουμε ελπίδες για περαιτέρω βελτίωση στην υγεία της, αλλά θέλει πολύ χρόνο ακόμη. Έχουμε υπομονή και ελπίζουμε το καλύτερο»

Πράγματι η πρόοδος αυτή ήταν πολύ σημαντική, αφού η ανάρρωσή της δεν είναι εύκολη, δεδομένης της βαρύτατης κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης που υπέστη και των επιπλοκών που παρουσίασε την πρώτη εβδομάδα νοσηλείας της στο Αττκόν.

Η έκβαση της νοσηλείας της είναι ακόμη αβέβαιη ως προς τη διάρκεια και το αποτέλεσμά της, ωστόσο η συνδρομή των ειδικών του τμήματος Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του Υγεία είναι πολύτιμη για την ανάρρωση της 15χρονης κοπέλας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ