Απίστευτο! H αμερικανική πρεσβεία αναζητά με μικρή αγγελία ειδικό σύμβουλο - iefimerida.gr

Απίστευτο! H αμερικανική πρεσβεία αναζητά με μικρή αγγελία ειδικό σύμβουλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ειδικό σύμβουλο του πολιτικού τμήματός της αναζητεί η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα μέσω αγγελίας που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα τα Νέα.

Ο πολιτικός αναλυτής θα παρακολουθεί και θα αναλύει τις εξελίξεις σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θρησκευτικών ελευθεριών, εκμετάλλευσης ανθρώπων και εργατικής νομοθεσίας και θα συμβουλεύει το πολιτικό τμήμα της πρεσβείας στην Αθήνα.

Η αγγελία δεν διευκρινίζει το ύψος των ετήσιων αποδοχών αλλά βάζει προϋποθέσεις για τα χαρακτηριστικά του προσώπου που αναζητά: προϋπηρεσία, αμερικανική ή ελληνική υπηκοότητα, μέλος οικογένειας ήδη εργαζομένου για την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Η αμοιβή υφίσταται διαβαθμίσεις ανάλογα με τα προσόντα από 50.000 ως 61.000 δολάρια από από 27.000 ως 36.000 ευρώ. Το ζητούμενο είναι ο ειδικός αναλυτής να αποδειχθεί αντικειμενικός και να σέβεται την αλήθεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ