«Δεν είχα καμία πρόταση. Μπορεί να πέρασε η 'μπογιά' μου», δηλώνει γνωστή ελληνίδα κωμικός - iefimerida.gr

«Δεν είχα καμία πρόταση. Μπορεί να πέρασε η 'μπογιά' μου», δηλώνει γνωστή ελληνίδα κωμικός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον θάνατο των γονιών της, την κατάθλιψη και τις προτάσεις που δεν είχε μίλησε -μεταξύ άλλων- η Τζόυς Ευείδη σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Δεν μου έγινε καμία απολύτως τηλεοπτική πρόταση. Μπορεί απλώς να πέρασε η "μπογιά" μου – είναι κι αυτό. Δεν ξέρεις πότε σου τελειώνει αυτή η δουλειά. Ποτέ. Μπορεί να είναι αυτή η χρονική στιγμή. Θα δείξει... Ευτυχώς, για το θέατρο θεωρήθηκα απαραίτητη για μια δουλειά και με φώναξαν. Στην τηλεόραση, προφανώς, δεν έχω θεωρηθεί απαραίτητη, οπότε δεν με φωνάξανε. Θέλεις να σου πω ψέματα ότι γίνανε προτάσεις, αλλά τις απέκρουσα γιατί δεν με ενδιέφεραν καλλιτεχνικά; Όταν τα ακούω αυτά, τα θεωρώ τρελές ψευτιές». Αυτό δήλωσε η -πάντα αφοπλιστικά ειλικρινής- Τζόυς Ευείδη σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν.

Προσθέτοντας, σχετικά με το πως ξεπέρασε τον θάνατο των γονιών της, πως «Πάρα πολλοί φίλοι μού είπαν να πάω προς τη μεριά της ψυχανάλυσης, όμως, δεν ένιωθα ότι είχα ανάγκη να μιλήσω σε έναν άγνωστο άνθρωπο για να μου δώσει λύσεις. (...) Πάλεψα την κατάθλιψη μέσα από το Διαδίκτυο. Ήμουν χαμένη πάρα πολλές ώρες. Βρήκε πολύ μεγάλο νόημα η ζωή μου. Δεν είχα διάθεση ούτε να βγαίνω ούτε να βλέπω κόσμο. Κάποια στιγμή κόντεψα να τρελαθώ, το έκανα και αυτό, έβγαινα ή προσπαθούσα να βγαίνω υποχρεωτικά, το οποίο ανακάλυψα ότι με φθείρει πάρα πολύ. Μετά από αυτό κόλλησα με το Διαδίκτυο και μόνο καλό είδα. Έπαθα μεγάλο ξελαμπικάρισμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ