Επιχείρησε να μεταφέρει ναρκωτικά σε σακουλάκια που κατάπιε και έπεσε σε κώμα - iefimerida.gr

Επιχείρησε να μεταφέρει ναρκωτικά σε σακουλάκια που κατάπιε και έπεσε σε κώμα

Επιχείρησε να μεταφέρει ναρκωτικά σε σακουλάκια που κατάπιε και έπεσε σε κώμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαρισμένοι οι επιβάτες ενός λεωφορείου που ξεκίνησε από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό την Αθήνα, διαπίστωσαν ότι ο νεαρός συνεπιβάτης τους είχε πέσει σε κώμα. Ο λόγος; Είχε καταπιεί σακουλάκια με ναρκωτικά.

Οι επιβάτες του λεωφορείου διαπίστωσαν ότι ο 29χρονος αλλοδαπός από την Αφρική, που είχε ιταλική υπηκοότητα, είχε πέσει σε κώμα όταν σε στάση που έκαναν σε πρατήριο στη Λαμία και ενώ όλοι κατέβηκαν, ο 29χρονος παρέμενε ακίνητος στη θέση του. Οταν προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν δεν αντέδρασε.

Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε καταπιεί σακουλάκια με ναρκωτική ουσία. Ο 29χρονος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Λαμίας σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ