Το νέφος από τα τζάκια πνίγει την Αθήνα -Σύσκεψη στο υπουργείο Περιβάλλοντος - iefimerida.gr

Το νέφος από τα τζάκια πνίγει την Αθήνα -Σύσκεψη στο υπουργείο Περιβάλλοντος

Το νέφος από τα τζάκια πνίγει την Αθήνα -Εκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Περιβάλλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αιθαλομίχλη που πνίγει τον αττικό ουρανό φαίνεται πως ήρθε για να μείνει πάνω από την πρωτεύουσα, αφού όσο ο καιρός χαλάει, τόσο οι πολίτες θα καταφεύγουν στη φθηνότερη λύση για θέρμανση που έρχεται από τα τζάκια και τις ξυλόσομπες, προκαλώντας μεγάλη συγκέντρωση των αιωρούμενων μικροσωματιδίων.

Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) με τη συμμετοχή της υφυπουργού Υγείας Φωτεινής Σκοπούλη προκειμένου να εξεταστεί το πρόβλημα των αιωρούμενων σωματιδίων εξαιτίας της έντονης χρήσης εστιών καύσης που χρησιμοποιούν ως καύσιμη ύλη βιομάζα

Σε ανακοίνωσή του, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών κρούει τον κώδωνα του κινδύνου τονίζοντας πως η φθηνή λύση στη θέρμανση θέτει σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ