Στην Ελλάδα ο Ντάνιελ Ντει Λιουις για την επίσημη πρεμιέρα του «Λίνκολν» - iefimerida.gr

Στην Ελλάδα ο Ντάνιελ Ντει Λιουις για την επίσημη πρεμιέρα του «Λίνκολν»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην ελληνική πρεμιέρα της νέας του ταινίας θα παραστεί ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ Ντάνιελ Ντέι Λιούις. Ο γνωστός ηθοποιός θα έρθει στις 22 Ιανουαρίου στην Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσει την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Λίνκολν του Στίβεν Σπίλμπεργκ, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η προβολή θα γίνει το Παλλάς και διοργανώνεται σε συνεργασία με το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ και την Ελληνική Θεαμάτων, ενώ θα είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της Εταιρείας Σπαστικών.

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που ο βραβευμένος Βρετανός ηθοποιός θα επισκεφθεί την χώρα μας για να στηρίξει με την παρουσία του το έργο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, η οποία βραβεύτηκε πρόσφατα από την Ακαδημία Αθηνών για την προσφορά της εδώ και σαράντα χρόνια.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας για την ζωή του ιδεαλιστή προέδρου των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ