Ο Λουκάς Παπαδήμος επιστρέφει στις 14 Ιανουαρίου – Τι θα πει στην ομιλία του - iefimerida.gr

Ο Λουκάς Παπαδήμος επιστρέφει στις 14 Ιανουαρίου – Τι θα πει στην ομιλία του

Λουκάς Παπαδήμος: επιστρέφει στις 14 Ιανουαρίου – τί θα πει στην ομιλία του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση και μάλιστα με ομιλία θα πραγματοποιήσει στις 14 Ιανουαρίου ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα στο ακροατήριο.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργός θα βρεθεί στο ΙΟΒΕ, για την τελετή βράβευσής του, σε μια εκδήλωση που αποκτά μεγάλο πολιτικό ενδιαφέρον. Υπενθυμίζουμε ότι μετά την αποχώρησή του από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Λουκάς Παπαδήμος δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση και καμία δήλωση, αν και έχει δεχθεί πλήθος αιτημάτων για συνεντεύξεις.

Στο ακροατήριο θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα βρίσκεται ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας - πρώην πρόεδρος του ΙΟΒΕ- και ο Βασίλης Ράπανος παρολίγον υπουργός Οικονομικών.

Ήδη η φημολογία για το περιεχόμενο της ομιλίας του είναι έντονη, αφού δεν αποκλείεται να ασκήσει κριτική σε χειρισμούς και σε συγκεκριμένα πρόσωπα, λένε πηγές. Αν και η αλήθεια είναι πως ο ίδιος βρέθηκε στο απυρόβλητο της κριτικής μετά την αποχώρησή του, ενώ δεν λείπουν αυτοί που θα τον ήθελαν να επιστρέφει, αυτή τη φορά στην ενεργή πολιτική σκηνή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ