Νέες επιπλοκές στην υγεία του Ούγκο Τσάβες - iefimerida.gr

Νέες επιπλοκές στην υγεία του Ούγκο Τσάβες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο πρόεδρος της Βενεζουέλας έπειτα από την πολύπλοκη επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί στις 11 Δεκεμβρίου.

Η υγεία του Ούγκο Τσάβες φαίνεται πως παρουσίασε επιπλοκές, όπως έκανε γνωστό ο αντιπρόεδρος της χώρας, Νίκολας Μαντούρο, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες.

«Η κατάσταση της υγείας του προέδρου Τσάβεζ εξακολουθεί να είναι ευαίσθητη, με επιπλοκές που παρακολουθούνται, σε μία διαδικασία που δεν στερείται κινδύνων», σημείωσε ο Νίκολας Μαντούρο , μιλώντας από την Κούβα, όπου εγχειρίστηκε και νοσηλεύεται ο κ. Τσάβεζ.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού μηνύματός του ο αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας επέδειξε το εξώφυλλο εφημερίδας για να φανεί η ακριβής ημερομηνία και να μην θεωρηθεί ότι το μήνυμά του είναι μαγνητοσκοπημένο.

Ολα δείχνουν ότι ο πρόσφατα επανεκλεγμένος πρόεδρος δύσκολα θα μπορέσει να αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του στις 11 Ιανουαρίου όως είναι προγραμματισμένο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ