Οι συγγενείς της 23χρονης Ινδής φοιτήτριας ζητούν να απαγχονιστούν οι δράστες - iefimerida.gr

Οι συγγενείς της 23χρονης Ινδής φοιτήτριας ζητούν να απαγχονιστούν οι δράστες

Οι συγγενείς της 23χρονης Ινδής φοιτήτριας ζητούν να απαγχονιστούν οι δράστες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαγχονισμό ζητάει η οικογένεια της Ινδής φοιτήτριας για τους δράστες που ευθύνονται για τον ομαδικό βιασμό και τον ξυλοδαρμό της στις 16 Δεκεμβρίου στο Νέο Δελχί. Η θανατική ποινή εφαρμόζεται σπάνια πλέον στην Ινδία, ωστόσο μετά τον θάνατο της 23χρονης, που υπέκυψε στα τραύματά της, η κατάσταση στη χώρα είναι τεταμένη.

«Η μάχη μόλις άρχισε. Θέλουμε όλοι οι κατηγορούμενοι να απαγχονιστούν και θα πολεμήσουμε μέχρι να το πετύχουμε» δήλωσε στην εφημερίδα Indian Express ο αδελφός της άτυχης κοπέλας.

Ο πατέρας της 23χρονης, μίλησε στην ίδια εφημερίδα και εξέφρασε την απελπισία του για το θάνατο της κόρης του.

«Είναι τόσο οδυνηρό. Δεν μπορώ να επιστρέψω σπίτι και να δω το δωμάτιό της. Γεννήθηκε σε αυτό το σπίτι. Τα βιβλία, τα ρούχα της, όλα είναι εκεί. Είναι τόσο δύσκολο να πω ότι δεν θα ξανακούσω τη φωνή της, ότι δεν θα μου ξαναδιαβάσει βιβλία στα αγγλικά»

Η οικογένεια της κοπέλας ζούσε σε μικρό φτωχικό διαμέρισμα κοντά στο αεροδρόμιο του Νέου Δελχί, όπου εργάζεται ο πατέρας, ενώ σύμφωνα με συγγενείς, είχαν πουλήσει τα λίγα χωράφια τους προκειμένου να χρηματοδοτήσουν τις σπουδές της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ