Η σπαρακτική μαρτυρία του πατέρα της 34χρονης: Είδα έναν άνθρωπο να καίγεται... - iefimerida.gr

Η σπαρακτική μαρτυρία του πατέρα της 34χρονης: Είδα έναν άνθρωπο να καίγεται...

Η σπαρακτική μαρτυρία του πατέρα της 34χρονης: Είδα έναν άνθρωπο να καίγεται...
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καρέ-καρέ περιγράφει ο πατέρας της 34χρονης τις στιγμές που έζησε τα ξημερώματα της Πέμπτης από τη στιγμή που αντιλήφθηκε ότι κάποιος άνθρωπος στην πυλωτή της πολυκατοικίας του έχει πιάσει φωτιά, μέχρι τη στιγμή που αντιλήφθηκε πώς αυτός δεν ήταν άλλος από την κόρη του.

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Star, ο πατέρας του θύματος με τρεμάμενη φωνή περιέγραψε τα όσα έζησε: «Βλέπαμε με τον γιο μου από πάνω να καίγεται ένας άνθρωπος. Καίγεται ένας άνθρωπος, φώναζαν από τις γύρω οικοδομές. Εριξαν νερό από πάνω έσβησαν τη φωτιά, κατεβήκαμε και εμείς με τον γιο μου να σβήσουμε τη φωτιά στο μηχανάκι».

«Γυρνώντας βλέπω κάτι κλειδιά πάνω στην εξώπορτα και ρωτάω την μικρή μου κόρη ποιανού είναι τα κλειδιά. Της Ζωής μπαμπά, της Ζωής μου λέει», είπε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας περιγράφοντας τη στιγμή που κατάλαβε ότι το θύμα δεν ήταν άλλο από την κόρη του και έσπασε ξεσπώντας σε κλάματα.

«Ηρθε το κορίτσι μου στο σπίτι. Εβαλε το κλειδί στην εξώπορτα της πολυκατοικίας και από κει και πέρα, το πήραν, το τράβηξαν, το σκότωσαν, το βίασαν και του έβαλαν φωτιά...» συνέχισε ο πατέρας του θύματος.

Ερωτώμενος για το αν πάει κάπου το μυαλό του για το ποιος μπορεί να είναι ο δράστης, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, είπε: «Δεν είχε ούτε φίλους, ούτε εραστή... Με μια φιλενάδα της έβγαινε κάθε μέρα. Ήταν καλό κορίτσι, χαμογελαστό... Με κανέναν δεν είχαμε διαφορές».

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές η 34χρονη έπεσε θύμα βιασμού και άγριας σεξουαλικής κακοποίησης πρωτού της βάλουν φωτιά να την κάψουν ζωντανή, ενώ από την Αστυνομία κάνουν λόγο για έγκλημα πάθους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ