Εντυπωσιακά αυτοκίνητα σε πριβέ παρουσίαση [εικόνες] - iefimerida.gr

Εντυπωσιακά αυτοκίνητα σε πριβέ παρουσίαση [εικόνες]

Ιδιωτική παρουσίαση εντυπωσιακών αυτοκινήτων σε έπαυλη της Καλιφόρνια [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντυπωσιακά μοντέλα της Lamporghini και της Ferrari συναντήθηκαν σε μία ιδιωτική εκδήλωση σε έπαυλη της Βόρειας Καλιφόρνια και η λέξη «σουπερ» είναι πολύ μικρή για να περιγράψει το μεγαλείο της εκδήλωσης.

Μία έπαυλη πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, ήταν το ιδανικό σκηνικό για την συνάντηση των εντυπωσιακότερων αυτοκινήτων με την υπογραφή της Lamborghini και της Ferrari. Από τη Diablo GTR μέχρι την Countach και τη Ferrari Enzo, συγκεντρώθηκε μία μοναδική έκθεση αυτοκινήτων που οι «κοινοί θνητοί» μόνο στο Gran Turismo 4 έχουμε δει

Παρόλο που η έκθεση ήταν ιδιωτική και η έπαυλη ερμητικά κλειστή, ένας φωτογράφος είχε την τιμή να παρευρεθεί και να απαθανατίσει τα εντυπωσιακά μοντέλα. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της έκθεσης με την υπογραφή του Dirk A. Photography.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ