Ροξάν Ντεπαρντιέ: Μη βρίζετε τον πατέρα μου, εκπροσωπεί τη Γαλλία - iefimerida.gr

Ροξάν Ντεπαρντιέ: Μη βρίζετε τον πατέρα μου, εκπροσωπεί τη Γαλλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανοιχτή επιστολή σε όλους τους επικριτές του πατέρα της Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος εγκατέλειψε τη Γαλλία και εγκαταστάθηκε στο Βέλγιο για να γλυτώσει την τσουχτερή φορολογία, απάντησε η κόρη του διάσημου γάλλου ηθοποιού Ροξάν Ντεπαρντιέ.

Η επιστολή της Ροξάν την οποία ο Ντεπαρντιέ απέκτησε με το μανεκέν Καρίν Σίλα διαμαρτύρεται έντονα για τους επικριτές του πατέρα της και γράφει στο Point.fr:

«Εχω συνηθίσει να ακούω πολλά για τον πατέρα μου. Αλλά φτάνει, είναι πολύ άδικο. Δεν μπορώ να ακούω ότι ο πατέρας μου σκέφτεται μόνο τα χρήματα. Μπορεί κάποιος να τον επικρίνει για πολλά πράγματα αλλά όχι ότι ζει σαν «ζάπλουτος». Ο πατέρας μου περνάει τον χρόνο του προσφέροντας. Είναι γενναιόδωρος και τα βρίσκει καλύτερα με απλούς ανθρώπους παρά με τους δήθεν.

Ο πατέρας μου είναι ένας άνθρωπος που δικαιούται να τον σέβονται όχι να τον υβρίζουν. Ακουσα να τον αποκαλούν «ελεεινό», «βλάκα πλούσιο» άκουσα ακόμη και για «ξεπεσμό». Ο πατέρας μου είναι ποιητής...Η ευφυία του είναι μεγαλύτερη από όσους τον βρίζουν» γράφει η Ροξάν Ντεπαρντιέ ενώ απαντώντας στον γάλλο ηθοποιό που έγραψε πρόσφατα υβριστικό άρθρο στην εφημερίδα Liberation με τίτλο «Ζεράρ, έχεις @ρχίδι@;» λέει:

«Το άρθρο σου θυμίζει αυτούς τους μικρούς ανθρώπους που θέλουν να γίνουν μεγάλοι».

«Ο πατέρας μου είναι απλός, δεν ζει σαν πλούσιος, έχει μόνο μια γυναίκα για τις δουλειές. Ζει με απλό τρόπο, μπορεί να φοράει το ίδιο παντελόνι πέντε μέρες. Θα μπορούσε να ντύνεται με επώνυμα ρούχα αλλά φοράει πάντα κάτι απλό, ντύνεται σαν χωρικός».

«Ο πατέρας μου είναι απογοητευμένος. Εκπροσωπεί τον γαλλικό κινηματογράφο, είναι η εικόνα της Γαλλίας. Αυτή η πολεμική εναντίον του από τη σοσιαλιστική κυβέρνηση γίνεται γιατί ο πατέρας μου στήριξε τον Νικολά Σαρκοζί» καταλήγει η κόρη του διάσημου ηθοποιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ