Τατσόπουλος: Οι Χρυσαυγίτες ακολουθούν την σχολή του Κώστα Πρέκα - iefimerida.gr

Τατσόπουλος: Οι Χρυσαυγίτες ακολουθούν την σχολή του Κώστα Πρέκα

Τατσόπουλος: μου έκανε αγωγή ο Παππάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγωγή με την οποία ζητάει από τον Πέτρο Τατσόπουλο το ποσό των 100.000 ευρώ κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς κάνοντας τον βουλευτή και συγγραφέα να μιλά για Χρυσαυγίτες που διαπρέπουν ως κωμικοί σε δραματικούς ρόλους.

Ο Χρήστος Παππάς είχε ήδη καταθέσει μήνυση, αλλά τώρα προχώρησε και στην κατάθεση αγωγής όπως έγραψε πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος. Η ανάρτηση έχει ως εξής: Ο ναζιστής Χρήστος Παππάς επανέρχεται και, μετά τη μήνυση εναντίον μου, καταθέτει και αγωγή. Ζητάει να του καταβάλλω το ποσό των 100.000 ευρώ "ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης" και δεσμεύεται να διαθέσει αυτό το ποσό "εξ ολοκλήρου στις κοινωφελείς δράσεις του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή". Είναι καιρός πια να παραδεχτούμε ότι οι Χρυσαυγίτες διαπρέπουν ως κωμικοί σε δραματικούς ρόλους. Δημιούργησε σχολή ο Κώστας Πρέκας.»

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε καταθέσει ήδη μήνυση στον Πέτρο Τατσόπουλο με αφορμή συνέντευξή του στη Lifo όπου αποκαλούσε τα μέλη της Χρυσής Αυγής «νταβατζήδες της Βουλής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ