Οργισμένοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού με την «μαύρη» λίστα - iefimerida.gr

Οργισμένοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού με την «μαύρη» λίστα

Οργισμένοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού με την «μαύρη» λίστα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να προχωρήσει σε αποδεσμεύσεις από το ρόστερ του Παναθηναϊκού προκάλεσε την οργή των ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού», που είδαν τα ονόματά τους να μπαίνουν στην «μαύρη» λίστα.

Το κλίμα στην προπόνηση της Τρίτης ήταν ιδιαίτερα βαρύ, με τους παίκτες να είναι εκνευρισμένοι από τον χειρισμό της «πράσινης» διοίκησης στην υπόθεση. «Δεν είναι δυνατόν να στοχοποιούν έτσι παίκτες. Να περνούν προς τα έξω υπόνοιες και να ''τελειώνουν'' με αυτόν τον τρόπο ποδοσφαιριστές. Είναι λάθος και άδικο όλο αυτό που έγινε», ήταν μερικά από τα λεγόμενα των ποδοσφαιριστών στις μεταξύ τους συζητήσεις χτες στην Παιανία, σύμφωνα με το «Goal».

Από την πλευρά του, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα προσπάθησε να καθησυχάσει τους ποδοσφαιριστές στην ομιλία του και τους ζήτησε να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις τους. «Ακούγονται και γράφονται πολλά, αλλά κάποια πράγματα δεν είναι έτσι όπως μεταφέρονται. Δεν υπάρχουν ''μαύρες'' λίστες. Κανείς δεν έχει παράπονο και δεν κατηγορεί κανέναν. Μην ακούτε τίποτα. Δεν πρέπει να επηρεαστούμε, αντίθετα οφείλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας», είπε ο Αργεντινός τεχνικός στους παίκτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ