Και ρούχα, και φαγώσιμα, και εντυπωσιακά - iefimerida.gr

Και ρούχα, και φαγώσιμα, και εντυπωσιακά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να μια ενδυματολογική πρόταση που μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως, όσο η μυρωδιά εξακολουθεί να αποτελεί σεξουαλικό κάλεσμα, δεν θα φτάσει ποτέ στη μαζική παραγωγή.Φορέματα και αξεσουάρ από διάφορα τυριά, να σαν τον τσένταρ για παράδειγμα, δημιούργησαν μια συλλογή φτιαγμένη εξ' ολκλήρου από γαλακτοκομικά, σπαταλώντας για αυτή τους την ιδέα 1000 περίπου εργατοώρες. Οι φοιτητές του Bath Spa University εμπνεύστηκαν από τη Lady Gaga (δεν ήθελε και μεγάλη φαντασία για να το μαντέψει κανείς) και μεταξύ των αριστουργημάτων τους συγκαταλέγονται τα ακόλουθα:

Από το κρεάτινο φόρεμα της Lady Gaga (η οποία τελικά έχει κάνει μεγάλη ζημιά, γενικώς) στα βραβεία MTV πήρε την ιδέα της και η Nancy Wu, φοιτήτρια στο Art Center College Of Design της Καλιφόρνια για να οδηγηθεί στην ωραιότατη απομίμηση της Chanel 2.55, που κατασκεύασε από λωρίδες αποξηραμένου κρέατος και χρυσό:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ